We voegen regelmatig nieuwe bedrijven toe en we verwijderen ook ondernemingen uit de selecties en lijsten van IRvalue.com. Waardevolle bedrijven die voldoen aan onze selectiecriteria worden opgenomen.

Ondernemingen die niet meer voldoen aan onze criteria worden verwijderd. Soms worden aandelen geschrapt om bijzondere redenen of omdat niet langer voldoende informatie beschikbaar is.

Normale cyclus: ondernemingen vallen weg wanneer het stijgingspotentieel van het aandeel te klein wordt of nadat de koers boven het Toekomstig koerskanaal® stijgt en zich in de verkoopzone bevindt.
Bijzondere schrapping: spijtig genoeg volgen niet alle ondernemingen het normale parcours. Zowel positieve als negatieve gebeurtenissen kunnen de evolutie beïnvloeden. Voor deze ondernemingen geven we kort de reden waarom ze niet meer worden opgenomen in de selecties. Je vindt de alfabetische lijst hieronder.
Onvoldoende gegevens: betrouwbare analyses vereisen voldoende gegevens en duidelijke communicatie. Bij gebrek aan die informatie of omdat de aandelen moeilijk verhandelbaar zijn, kunnen we niet langer Bedrijfsdossiers voor onderstaande ondernemingen aanbieden. Ze worden ook geschrapt uit de Stijgingspotentieellijsten. Je vindt een alfabetische lijst hieronder.

Na schrapping kun je de Bedrijfsdossiers nog gedurende een maand raadplegen. De bedrijven worden ook nog een maand gevolgd in de Stijgingspotentieellijsten.

Voor meer informatie raden we aan om contact op te nemen met je makelaar of bank.

Krijg de logica van de beurs onder de knie en leer succesvol beleggen. De basisprincipes van beleggen in aandelen worden eenvoudig en zonder vakjargon uitgelegd op onze informatiewebsite: klik hier.


Bijzondere schrapping

Brocade Communications Systems

Op 17 november 2017 werd de overname van Brocade Communications Systems door Broadcom Ltd. afgerond. De aandelen van Brocade worden niet langer verhandeld op de beurs. >> Bedrijfswebsite

FMC Technologies

TechnipFMC kondigde op 17 januari 2017 aan dat het werkt als een verenigd, gecombineerde bedrijf na de voltooiing van de fusie van FMC Technologies en Technip. >> Bedrijfswebsite

Panera Bread Co.

Panera Bread Co. en JAB kondigden de succesvolle afronding van de overname van Panera aan door JAB Consumer Fund en JAB Holding Company. De overname werd aangekondigd op 5 april 2017 en de transactie werd afgesloten en bekrachtigd op 18 juli 2017. Onder de voorwaarden van de transactie ontvangen de aandeelhouders van de Vennootschap USD 315 per aandeel in contanten voor elk aandeel dat zij bezitten. Als gevolg van de afronding van de overname worden Panera's aandelen vanaf 18 juli 2017 niet langer verhandeld op de NASDAQ Global Select Market. >> Bedrijfswebsite

Priceline Group Inc.

Op 21 februari 2018 veranderde The Priceline Group haar naam in Booking Holdings Inc. De aandelen van Booking Holdings worden verhandeld onder het nieuwe tickersymbool, BKNG, op NASDAQ. >> Bedrijfswebsite (PDF)

Scripps Networks Interactive

Op 6 maart 2018 werd de overname van Scripps Networks Interactive door Discovery Communications Inc. afgerond. De aandelen van Scripps Networks Interactive worden niet langer verhandeld op de beurs; aandeelhouders ontvangen Discovery-aandelen in ruil. >> Bedrijfswebsite

Technip

TechnipFMC kondigde op 17 januari 2017 aan dat het werkt als een verenigd, gecombineerde bedrijf na de voltooiing van de fusie van FMC Technologies en Technip. >> Bedrijfswebsite